Lek lek lek

Mycket lek har det varit nu för prinsen. Det är ju så roligt med kompisar. Jag försöker så gott jag kan att tillfredställa  hans lekbehov.
I lördags hade vi planerat att Noah skulle komma på besök men hans lillebror blev dålig i magen så det blev inställt. Men som en räddande ängel kom ett sms från Helene som undrade om inte vi kunde komma upp för lite lek. Vi nappade direkt. Full fart i nya klätterställningen, såpbubblor, våfflor, present till Viktor så avslutade vi dagen nere vid sjön där barnen inte hade några planer på att sluta bada, om de nu hade fått bestämma.
På söndag kom Leo hit. Då var det fullt ös från start. Efter att ha inventerat alla leksaker inne gick de ut och fann en fin liten lerpöl som ganska snart inte var så liten längre. Barnen var heller inte rena så när det skulle ätas mat fick Per bära in dom i badkaret och försöka leta fram de två gossar vi hade skickat ut.
Citat från min far "Lortiga barn är glada barn". Det stämmer, de var överlyckliga.
Måndag blev kompis fri men då tog vi en tur till bm i charlottenberg.
Tisdag drog vi in till stan och gjorde ett kort besök hos Emma. Hade lovat titta förbi när vi är i stan men oftast hinns det inte riktigt med.
Lunch hos mormor och dit kom kusin Maja. Fick bli lek i några timmar innan vi åkte hemåt.
Idag onsdag var vi bjudna till Melker o Milton. Pojkarna lekte både inne,ute i sandlådan men roligast hade de nog i dammen där de fiskade på låtsas.
Vi har nu avslutat dagen med två timmars bad nere vid sjön. Prinsen hade säkert badat lite till men jag tyckte inte det var så bekvämt att sitta på livbåten längre.
Nu skulle det bli pricken över i om prinsen fick leka med Ella och Felix också. Han pratar mycket om dom och har målat teckningar till dom. Så vi får hoppas vattenkopporna snart är över så vi kan träffas igen.
Ha det så gött i det fina vädret och ta vara på det, allt annat kan vi göra en annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0