Helg

Veckan har rusat iväg i en väldig fart.
Tänk att jag kan vara så trött efter endast två veckors arbete...hur ska detta bli i höst. Måste bero på för lite sol eller?

Igår när jag kom hem så hade Viktor fått hög feber. Nu börjas det igen... hoppas det är snabbt övergående.

Idag är min far tillbaka på solmark så nu ska Per få hjälp med renoveringen igen. Gött. Nu är prio ett att bli klar utvändigt så inget blir förstört i vinter.
Sen fick vi besök av han som ska hjälpa oss med badrummet igår. Han lovade att det jobbet skulle var klart innan jul. Han hade lite jobb innan oss så han trodde han kunde starta i november.

Själv ska jag kanske ta tag i fönster o gardiner i helgen. Tvättade gardinerna förra helgen då det var bra tork ute. Sen råkade jag köpa 5 kg köttfärs som jag borde göra färdiga middagar av, får se vad det blir. Det finns alltid nåt att greja med om man vill, men ibland är det bara gött o göra ingenting.

längesen

Tiden rusar iväg.

Har gjort min första arbetsvecka. Kul o se att barnen växt under sommaren. Kul att träffa arbetskamraterna, men saknar Persson. Tur hon redan vickat hos oss.

Min lediga dag fixade jag flera ärenden. Skyndade hem då det var fint väder, satt i solen medan prinsen sov.

Har varit på Solmark o kollat läget. Vi har haft grävmaskin på plats o Viktor var lyrisk. Vi har fixat en större parkering, grävt för avlopp o fixat till slänterna.

Fredag kväll var jag med på en "snäll" möhippa för min vän Victoria som gifter sig nästa helg. Mycket trevligt. Vi tog med henne till bryggan o åt god mat.

I helgen har vi haft underbart väder, så vi har varit ute mycket. Grannarna har varit här i helgen så Viktor o Helene har lekt tillsammans.
På fredagen när jag var borta hade de gått över till dem för att hjälpa dem med en grej. Viktor hade redan pyamas på sig. När Per stod o pratade i godanro så gick Viktor in till Helene. När Per kom in så satt de sååå söta i soffan i pyamaser under en filt o tittade på tv. Hmmmmm....lite för tidigt med fästmö eller???

Nu är det snart ny arbetsvecka och nya möjligheter. Spännande o se vad innehållet blir.

sista semester dagen

Ja den började dock inte med nån sovmorgon, utan redan kl 7 var det nån som ville ha "äli".

Plockade o donade här hemma. Packade prinsen saker som ska finnas på förskolan.( lite snäll är jag mot min stora älskling som slipper komma ihåg detta på tis morgon)

Efter middagssovning o lunch bar det iväg till tandläkaren. Prinsen tredje besök. Två ordinare o ett olycksfall. Gick bra då han hade famnen full med bilar med sig in.

Direkt efter åkte vi o hälsade på Viktors fröknar på förskolan. Allvaret drar igång till veckan o jag kände att vi borde göra ett besök innan, lite hönsmamma ja den rollen tar jag. Lämnade ner de packade sakerna så nu älsklingen inte hålla reda på nåt mer än Viktor på tisdag. Besöket började med att han ville gå därifrån direkt o jag tänkte hjälp vad blir detta, men efter några minuter så lossnade det och sen ville han inte med hem

Åkte förbi Solmark på hemvägen. Viktor älskar att vara där o greja o göra lika som pappa. Sen var ju farfar där o klippte gräset o det gjorde ju inte saken sämre då farfar står väldigt högt i kurs hos prinsen.

Imorgon ska vi upp tidigt... tur vi är ledig lör o sön!

Snart jobbing

Då drar det ihop sig till jobbing igen...
Tänk vad fort dessa 6 veckor har gått.
Sista veckan har vi bara varit hemma o myst.
Det enda stora är att vi har haft ett försenat barnkalas för Viktor. Valde att vänta då han fyller mitt i sem. Det blev lyckat kalas o många fina presenter.

Så nu är det endast två lediga dagar kvar, för jag börjar redan på fredag. En föreläsning om Vygotski... härlig start va sitta stilla en heldag o lyssna o till råga på allt har det spåtts fint väder. Ja ja man är väl snart inne i ekorrhjulet igen.

Stockholm

Då var vi hemma igen efter en mysig tur till huvudstaden.

Vi tog tåget på måndag morgon, Så det var till att gå upp med tuppen. Gött o slippa tänka på bil, körning o parkering.
Vi storsade omkring på stan hela måndagen med shopping och flera mat o dryckpausar. På kvällen tog vi färjan till gröna lund.
Srupade i säng efter att varit vakna sedan 5 o all gåing över halva Stockholm.

Upp tidigt på tisdag o äter en härlig hotellfrukost!! ( Malin, den var helt underbar...mums)
Denna dagen tillbringade vi ute på Djurgården hela dagen. Först var vi på Titanic museet, en lång promenad (som om vi inte gått tillräckligt) och ett besök på skansen blev det. Flera pausar med mat o dryck blev det idag med.
Hjälp vad pengarna rullar o fort går det också.

Onsdag blev det shopping igen. Jag kan säga att vi kom hem med mest saker till vår lille prins, lite bortskämd jooooo men det är han värd.

Vi har haft kanon väder hela tiden och det verkar som vi tog det med oss hem då dagen idag har varit underbar.


Prinsen har under tiden varit hos mormor o morfar. Allt har gått bra och de har haft det mysigt. Han o morfar har gått promenad till Ok varje dag och där har morfar skämt bort honom med glass och choklad...hmm

RSS 2.0