Tankar en måndag

Sitter o lyssnar på min underbara son som ligger i sin säng o sjunger för alla sina vovvar.

Idag har han varit hemma med sin pappa och de har tydligen varit o köpt en morsdagspresent. Jag gav väl en liten vink om det igår, om att det är till helgen. Så nu är jag ju nyfiken på vad det kan vara. Någon affär på köpcentret är det i allafall så mycket vet jag. Hmm...

Såg i kalendern att det bara är 6 veckor kvar till semestern. Vart har denna terminen tagit vägen. Ska bli gött o få vara riktigt långledig. Jag gör sista passet den 3 juli o börjar inte förrän 17 aug. Härligt!!!
Just nu håller jag på med utvecklingssamtalen. Haft två riktigt bra samtal och hoppas på två till som blir lika bra. En förälder har dock tackat nej, det är ju frivilligt, men jag kan inte förstå att de väljer att avstå. Men jag kanske är alldeles för nyfiken på mitt eget barn, jag vill ju höra hur han har det även om allt är bra. Så resonerar dock inte alla föräldrar.

Nu har han slutat sjunga men han sover inte rackarns unge, han ska upp 5.45 imöra. Ja ja hoppas han somnar snart...


En alldeles särskild kärlek

Igår fm så var prinsen på sitt sämre humör så han fick lägga sig o sova. När han vaknar är han likadan. Äta lunch var han inte ett dugg intresserad av och jag hörde på han att han behövde verkligen nåt i magen.

dyker farfar upp som gubben i lådan o Viktor tvärvänder i humöret och får i sig 5 riskorn när även farfar tar sig lite mat.
Dessa två går sedan ut o klipper gräset. Viktor tar sin lilla gräsklippare o går efter farfar i flera km utan att tröttna. 

Så härligt att se dessa två, det verkligen lyser om dom när de är tillsammans.
Viktor älskar sin faafaa.

Långledig

Japp det är vad jag är just nu. Det är så gött. 5 dagar som jag får vara med min lille prins. Det finns inget som slår det.

Har inte så mycket planerat för ledigheten, men om han inte är för snorig på torsdag ska vi träffas i föräldragruppen. Vore så himla kul om vi kunde vara med.
 Sen är det takbyte i stan...
osså läste jag att Viktors favorit kommer till centret på lördag, RORRI. Får se om vi kan ta oss en tur o hälsa på.

Ja vi får se vad det blir...jag tycker det är väldigt gött o bara vara hemma också.

Helg delvis i paradiset...

Så var helgen till ända. De går alldeles för fort.

Lördag var det kalas igen. Det är så kul att träffa kompisar i från föräldragruppen, blir alldeles för sällan nu när vi jobbar. Det var full fart på kalaset o Viktor fann in till H o V rum. Det är Viktors paradis. Många många bilar traktorer o lastbilar.
En trött son  var det när vi kom hem, lite vila sen ringde jag till farmor o vips så hamnade vi där på middag. Tur va?
Röjde runt hos farmor o farfar tills vi åkte hem för att sova.

Idag har vi varit i stan hos mormor o morfar hela dagen. De lägger om taket så pappa behöver mycket hjälp. Viktor lekte med kusinerna Maja o Elin. När vi skulle hem så svängde vi förbi ovannämnda kusiner o fick med en traktor med släp hem som Viktor kan ha ute. Kul Kul!!

Imorgon ska Per o Viktor på kalas till största kusinen. Själv jobbar jag sent o har föräldrasamtal direkt efter. Så det blir nog en sväng förbi mc donald innan jag kommer hem.

Ja ja nu ska jag inte göra så mycket mera än att ladda lite för mina två arbetsdagar jag har till veckan!!!

vart tar tiden vägen

Tjoho!

Redan i mitten på maj, hjälp var tar tiden vägen?? Prinsen 22 månader imöra, snart två år.
Kompisarnas tvåårskalas har redan startat. I söndags var vi på det första. Jättekul att träffa de flesta från föräldragruppen 5 av 7 kunde komma. Vad stora alla har blivit.
Till lördagen ska vi o fira nästa tvååring. Här väljer de att ha kalaset tidigare i hop med brodern då han fyller mitt i semestern.

Lite Solmarks uppdatering. Nu är tre fönster insatta och ena gaveln är brädsfodrad. Det går sakta men säkert framåt. Jag har funderat lite på kök. Tur man inte tar det första man tänker på utan låter det växa fram vad man vill ha. Jag har funnit luckor från kvik som jag gillar på BILD som verkar fina. Ska försöka ta mig till Karlstad o se de i verkligheten. Det är nämligen så att jag såg några på ikea i katalogen som var fina på bilderna men som jag inte alls gilla när jag var där o tittade. Ja det är tur vi inte har bråttom.

Idag har vi bara varit hemma hela dagen. Varit ute o lekt o inne o myst. En riktigt lugn dag, vilket är tur då prinsen gör 4 dagars vecka denna veckan. Så nu ska jag ta o knyta benhögen så jag orkar upp till jobbet imorgon.
kram till er alla.

längesen

Oj oj vad tiden rinner iväg. Längesen jag skrev här ju.

Förra helgen var vi i stan o hjälpte mina föräldrar med takbyte. Ja Per hjälpte till med det. Jag o Viktor gick på stan, träffade kusiner och umgicks med mormor.

Denna vecka så känns det som jag bara har jobbat. Tisdag var jag o mina kollegor i Karlstad på en föreläsning om självkänsla. Intressant.
Onsdag åkte vi till stan o jag klippte mig o gjorde ärenden. Hem o middagssovning. På em fick vi kompisbesök.

Min älskade lille prins kan bli arg om jag har glömt att skriva om det. Riktigt arg dessutom. Det flyger saker omkring han då han ska få ut sin aggression. Igår rök hela äggpaketet i golvet. Gissa om det var svårt att städa bort. Häromdagen rök blomman i köksfönstret.

När vi var på affären o handlade i fredags så fick han plocka i godis i påsen själv. Jo det händer att vi äter godis...men bara ibland... När vi kom till kassan o jag tog påsen ställde den på rullbandet så bryter Viktor ihop o storskriker o är arg o förtvivlad påsen åker iväg o han tror nog att han inte ska få påsen tillbaka. Lite pinsamt då alla i köerna skrattade o tittade på oss. Han blev supernöjd då han när vi betalat fick börja äta ur påsen. mmmmmmmm.

Ja o nu under helgen ska vi åka på två kalas är det tänkt.

RSS 2.0