1:a advent

Åh vad mysigt det är i adventstid.

Igår var det städ o pysseldag här hemma. Det tar ju tid när man får hjälp av en tvååring, så jag har ju lite kvar att fixa med idag också.
Öppnade första glöggflaskan igårkväll. Mysfaktorn var hög.

Svärfar var här med en adventsgran åt oss igår så idag blir det att sätta dit belysningen. I år ser det iallafall ut som en gran o inte en kvist som vi hade i fjol.

Idag när vi tände första ljuset i staken så började Viktor att sjunga "Ja leeba ja leeba...Hurra!" o blåsa ut det skulle han också göra. Min lille charmör. Det är så kul att höra hur han tänker kring saker. Han har ju inga minnen från jul i fjol så för honom när man tänder ljus så är det ju nån som fyller år. Härliga unge!

Det är ju två veckor sen jag skrev så det har ju hänt några saker.

På solmark så är allt beställt till badrummet och kakel, klinker o inredning väntas komma till veckan. Så även kakelsättaren. Känns så skönt att nåt håller på att bli klart.

Bestämde mig till slut för att vaccinera Viktor. Beslutet känns nu rätt men jag har grunnat ett bra tag.

Och som ni vet så är vi jämt på kalas, så förra helgen blev det dubbelt upp av den varan.
Minsta syster till mig kommer sakta men säkert ikapp oss. Hon fyllde 30! Så där var vi o grattade på lördagkväll.

Sen när vi vaknade på söndagen var det dax för barnkalas. Felix fyllde två år och då samlas vi i föräldra gruppen. Jättekul att se  alla, blir ju inte så ofta nu för tiden.

Efter en lång höst med massor av kalas så verkar det nu som det lugnar ner sig.

På jobbet är det mer än full rulle. Jag håller på med en inskolning samtidigt som jag har alla utvecklingssamtal. Lite hektiskt men det går bra, gött o bli klar.

Ja detta är en bråkdel av vad som hänt här på Höglunda.

I em blir det en tur till Arvika o gå lite på skyltsöndagen. Hoppas Viktor får träffa tomten.

Ha det gott så hörs vi!

Helg=kalas

Äntligen helg igen!!
Denna helg är jag förärad med två sövmornar. Jag o prinsen sussar gott när älsklingen stiger upp och åker o renoverar vårt hus. Han kämpar på med badrummet.

Igår var det kalasdax igen. Nu var vi på dop i Arvika. Jespers lillebror Oliver var det som döptes. Efter var det dopkaffe i Fågelsången. Mycket trevligt att träffa FEMGÄNGET igen.

Efter dopkalaset så åkte vi till mamma där Eva mötte upp med Noah o Emil. Noah var inte med på dopet utan fick vara hos sin mormor under tiden. Var kul att passa på så Noah o Viktor fick träffas när de ändå var i Arvika.

Jag har haft ont i halsen hela veckan, rejält ont vissa dagar. Trodde jag skulle bli liggnas men nån feber fick jag aldrig. Ungarna på jobbet har varit sjuka allihopa sista veckan så det är inte konstigt om jag får nån bacill. Jag är ju vaccinerad mot influensan som tur är, för nu får vi reda på om ett barn har det imorgon då de skulle få svar från doktorn.
Hoppas att Viktor klarar sig nu...jag har fortfarande inte bestämt mig för om han ska vaccineras men det lutar mot det, bl a har alla hans kusiner gjort det.

Imorgon är det ny vecka o nya möjligheter, det ser jag fram emot.

Lite uppdatering 8 nov-09

Oj vad tiden går fort. Två veckor sedan jag skrev här i bloggen.

Det mesta rullar på som vanligt med jobb, förskola, renovering och lite förkylningar.

 Jag har iallafall tagit influensavaccin. Känns bra att ha gjort det. Nu är det ju beslutat att alla barn från 6 månader ska får vaccin. Jag tycker det är svårt beslut att ta när det gäller Viktor. Det är en sak att ge mig själv men han... samtidigt vill jag inte att han ska bli sjuk i  influensan...vad blir biverkningarna längre fram? Fy vad svårt det är...

Denna helgen har vi träffat både Ella o Felix. Jättekul!! Synd att det inte blir så ofta längre.

I em ska vi fira svärfar som fyller hela 70 år till veckan. Det kan man inte tro, tänk att få vara så pigg o allert, det är inte alla förunnat.

I måndags tog de foto på Viktors förskola. Gissa om de blev UNDERBARA!! Både enskilda o gruppfotot. Inte undra på att man känner sig stolt.
Själv ska jag fotas till onsdagen med min förskolegrupp. Åker in på min lediga dag men jag får plus i flexen för det så då gör det inte så mycket. Ska ju ändå in o göra ärenden och hälsa på mamma.

På Solmark så är närmaste projekt att regla och förbereda i badrummet så det är klart när kakelsättaren kommer.

Ha det gött i höstrusket...


RSS 2.0