lördag

Jaha då har det gått en vecka igen. Fullt fart på jobbet som vanligt. Hade möte på måndag kväll. Det kändes som jag inte träffa familjen nåt från det vi la oss på söndag kväll till tisdag kl 16. Vad hemskt det kändes. Tur man inte jobbar heltid.

Onsdag var det premiär för Viktor hos frisören. Jag har ju försökt klippt lite men jag kan ju absolut inte klippa hår. Jag hade förberett mig på att det inte skulle funka men det gick jättebra. Han satt ju inte still hela tiden men han klarade av att gå igenom  hela håret så att det ser bra ut. Hon som klippte var inte fullt nöjd med resultatet men för att vara första  gången så tycker jag det blev bra.

Äntligen är det helg. Jag har varit så sleten nu så jag bara längtar efter att vara ledig. Nästa vecka har vi något mindre med barn så då kommer jag nog att flexa ut lite tidigare nån dag.

Ikväll ska  vi på 30 års fest i Brevik. Viktor ska med så det blir inte så jätte sent, tur för mig som är så kvällstrött. Annars blir det att försöka finna den där städlusten. Den har hållit sig borta ett tag nu så jag hoppas han dyker upp.

Tak

Idag har Per, pappa o svärfar börjat spika tak i Viktors rum. Kul!! Nu händer det synliga saker, för mig alltså. Jag o Viktor ska ta oss en tur ner o kolla läget bara han behagar vakna, bara sovit 2½timme än...

Helgen har varit lugn. Var ju på kalas i går hos Linn o Filip. Vi var på deras förskola o lekte o kalasade. Praktiskt. Slippa städa hemma o större ytor att leka på.

Ny arbetsvecka på gång. Har möte direkt efter jobbet imöra. Phu! Fördelen är ju nu att jag får tiden på flexen o det är ju bra.

Fredag

Äntligen fredag!

Det innbär:

två hela dagar med min prins

två sovmornar framför mig

två dagar som jag gör vad jag vill med

Det är så härligt med helg!

Men helg innebär också kalas. Om jag vill kan vi gå på kalas varje helg, det är nog bara en eller två helger fram till advent som vi inte är bjudna på nåt.

Så imöra bär det av till Rud o fira kusinerna Linn o Filip som blir 3 o 4 år nu i oktober.
Annars blir det lugnt resten av helgen. Kan bli lite lek med grannflickan, Viktors fästmö, som jag tror har kommit ikväll.


Tiden går...

ja vad ska man säga. Tiden rusar iväg o vi är i mitten av oktober redan.

Här är det fullt upp.

På solmark börjar vi närma oss beslut om val av kök och kakel till badrum och även klinkers. Men hjälp vad svårt det är. Takpanelen kom idag så i det närmaste ska det spikas tak.

På jobbet är det häcken full!!!!!!! Hade utvecklingssamtal med rektor idag. Kändes bra men nu ställs det höga krav på mig. Har fått en roll som jag tidigare inte har haft. Får se hur jag klarar detta.
Vi har fått ny personal. (saknar berit). Gissa om det testas gränser nu...ghaaaaaaaaaaaa.... ungarna klättrar på väggarna o leksaker flyger och hår klipps och ja jag ska nog inte skriva mer....
Idag gjorde jag ett 10 timmars pass så jag är sååå slut i huvudet. Det är TUR jag är ledig imöra.

Här hemma har Viktor haft/har en förskylning med jobbig hosta. Det blir dåligt med sömn för oss alla men nu är han bättre.

Det var allt för denna gången nu ska jag krypa till sängs, åtminstone ska det inte dröja så länge till....zzzzzzz

Marten

Hej på marten!

Nu har hösten kommit, när marten kommer till Arvika så är det höst. Vädret har ju varit skapligt ett bra tag nu men idag när det är den största torgdagen på hela året då regnar det. Iskallt var det med. Fördelen är ju att det blir billigt för jag hade inte lust att gå så länge på torget. Mitt enda inköp blev en byggare bob tshirt till Viktor.

Ev åker vi in en tur imöra också och går runt lite på tivolit.

Vi äter som traditionen bjuder på kålsoppa hos mamma o pappa. Där blev det liv i luckan då även kusinerna Filip, Linn, Elin, Maja o Tobias var där. Full rulle!! Viktor var  jätteglad, han gillar verkligen fart o fläkt.

Nu ösregnar det o vi har krupit ner i soffan o kollar på film o äter godis. Blir en lugn kväll för oss.

Torsdag

Idag fick vi reda på att den som skulle komma o jobba hos oss tackat nej. Kändes lite tungt. Fick ett nytt namn i eftermiddag, så nu får vi se hur det går. Hon kommer på besök på måndag.

Idag har vi blivit bortskämda med mat hos svärföräldrarna. Hur gött som helst o slippa middagslagning o disk. LYX!!

Imöra startar marten. Det får bli en tur på lördag i regnkläder. Mina pojkar är lediga imöra men jag ska jobba.

Hej på marten!!

RSS 2.0