Torsdag

Ja... Viktor hann inte mer än gå en dag på förskolan så åkte han på kräksjukan. Han höll på hela kvällen igår. Tack o lov fick vi sova hela natten. Idag har han varit pigg men dock inte haft matlust.

Så jag fick ta vab igen. Undrar vad de egentligen tycker på jobbet...har jobbat 3 dagar på två veckor. Men de har nog full förståelse. Det är nog jag sjäv som har svårast att tänka att jag har ju rätt att vara hemma men när jag själv är fullt frisk så känns det konstigt, om ni förstår.

Nu har jag gjort en hallon o blåbärspaj som vi ska mumsa i oss. Ska bara väcka mina älsklingar som båda har somnat i soffan.

Söndag

En slapp o go söndag.

Idag har inte gjort många knop. Lekt lite med Viktor, vi byggde järnväg. Lagat mat och städat lite grann. Och nu slappar jag i soffan igen och funderar på om jag ska väcka prinsen. Han har snart sovit i två timmar, lite för länge med tanke på att han inte kommer i säng på kvällen. Men just nu när han varit sjuk har jag inte lagt nån energi på detta utan låtit han sova när han har velat.

Hoppas hoppas att de två sista prickarna är läkta imorgon så han kan gå på förkolan på tisdag. Sen är det bara att hålla tummarna på att vi slipper kräksjukan som börjat härja lite här o var.

Senare i em ska vi nog åka till centret en tur. Ska bli trevligt med en tur, kanske man finner nåt att lägga slantarna på, vem vet.

Övervåningen


Vår lille hjälpreda!!!


Tredje sovrummet som ni ser inte har det inte börjat renoverats.


Ena delen av Viktors rum.


Och här är då andra delen.


Vårt sovrum.


Tristess

Ja nu börjar det krypa i kroppen. Instängd vid tv:n i tre dagar. I vanliga fall älskar jag att vara hemma men att veta att man inte får lämna huset, är lite trist. Men idag hade prinsen åtminstone inte feber när han vaknade. Det var ju skönt. Jag tycker prickarna minskat något. Så jag hoppas det har vänt.
Penicilinet är inte det lättaste att få i honom, vi har en stor kamp o mutor funkar inte riktigt.

Eftersom han inte hade feber så gick vi ut en liten stund. Det var helt underbart.
Å nu sitter vi vid tv:n igen...

Jag har planer på att baka rulltårta ala Malin. Är godissugen så det skriker i magen. Har ju inte kunnat handla så jag har ju inget lager heller.

Imorgon ska han vara smittfri (ätit penicilin i två dygn) så då får det nog bli en tur till stan.

vab

Då var det dags att börja vab:a igen. Prinsen har haft feber sen i fredags kväll, plus är förkyld. Med tanke på att han stundvis har haft rätt hög feber så är han ofattbart pigg. En annan skulle ju vara helt däckad.

Så jag har bestämt mig för att vab:a resten av veckan. Jag tycker att med tanke på så många dagar med feber så behöver han mer än 24 friska timmar innan han ska tillbaka till förskolan.

Jag tycker givetvis inte om att min lille älskling är sjuk men just denna veckan är jag gladligen hemma då spysjukan verkar ha startat på min avdelning.

Så vi fortsätter att äta glass o se på film o hoppas han snart blir frisk igen.


uppdatering

Oj nya året har rusat iväg i väldig fart. Har ju inte bloggat en enda gång än i år.

Jag har hunnit med en del...bla

Har jag jobbat i två veckor redan efter ledigheten, som var alldeles underbar.
Per o Viktor började i tisdags och prinsen verkar tycka det är jätteroligt att vara tillbaka.

Träffat Felix lillasyster Lill Heffa eller var det tjock smockan nu, hihi hur som helst är hon söt o go.

Varit på tur ända till Mangskog på tjej träff, mycket trevligt, måste göras om.

Jag o Per har varit på 30 års fest.

Varit hos goa vänner i Kil.

Träffat Mia o Ella.

Sen går det i renovering och vanliga vardagssysslor, så det finns att göra om jag säger så...

Ska försöka att blogga snart igen...


Nyårsafton 2009

Vi åkte till min syster i Klässbol. Även mor o far kom dit. Vi åt trerätters o barnen busade runt. Eftersom våra barn är 2, 3 o 4 år så firade vi av nyår redan kl 20.00. Vi gick ut o grillade marsmallows ( har ingen aning hur det stavas men gott är det) och så fyrade vi av några raketer. Öppnade en stor pommacflaska o skålade in det nya året.


Brasa! Hög mysfaktor.


Jag kan grilla själv!


.Bordet med ljus godis dricka o raketer


Nyårsfirare, som höll sig vaken till 00.30

Viktors höjdpunkt var nog raketerna. Jätte faschinerad ropade han "haket haket" bravo!!!

Vi reste hem vid 22.30 o satt hemma på det riktiga tolvslaget. Viktor var ju vaken så han fick ju se ännu mera "haketer".

Tack syster för en trevlig kväll!!!

Nu laddar vi om och ser framemot ett händelserikt 2010!!!!


RSS 2.0