3.50kr

Min älskade son har hela veckan undrat om vi inte kan ha godiskväll. Jag har då sagt att efter förskolan på fredag ska vi åka till konsum och köpa godis. Sagt och gjort vi åkte dit. Glad i hågen knallar prinsen in och styr kosan mot godishyllorna. Hjälp vad blir det av detta undrar jag. Men jag har lovat så jag avvaktar och ser vad han tar sig för. Han gillar att få plocka sitt smågodis själv så det är det han väljer. Men redan efter 6-7 bitar är han nöjd och säger att nu räcker det. Summan blev 3.50!!!!
När vi kom hem så hade han nästan ätit upp allt men var hur nöjd som helst och tjatade inte om att få mera.

Nynna

...är borta!!!
Den bara kom bort. Oj oj så det kan gå. Plötsligt kunde vi inte finna nån nynna.
Det har gått fantastiskt bra, visst frågar han efter den men han är inte ledsen. Trodde inte det skulle gå så lätt som det gjort. Nu är det bara att hålla tummarna på att han inte finner/ får tag i nån nynna för då tror jag han klarar detta galant.
Min lille prins, eller är han stor nu??

Hejsan hoppsan!!

...så ska vi plötsligt på dop till helgen!! Har under veckan fått reda på att en vän blivit far i  SOMRAS!
Ja ja vi är ju olika men herregud sånt berättar man väl eller???
Annars är det fullt upp med jobb, möten, kurs, hus, hem, prinsen och Åsa-nisse.  Helgerna börjar bokas för lite olika kalas men sånt är ju bara kul.
Förra helgen så var vi på Mama Mia. Den var jättebra men säkert ännu bättre om jag kunde mera engelska.
Viktor fick sova över hos mormor o morfar vilket han tyckte var super kul.
Idag när vi var en tur till stan så tyckte prinsen att han kunde visst stanna o sova hos mormor.

Åsa-Nisse!!!

Mysig liten kisse vi fått här på Solmark. Just nu kör den ett maratonpass runt hela nedervåningen
Igår när jag kom hem från jobbet berättade prinsen glatt att han smakat på torrfodret. Som tur var så tyckte han det smakade blää.
Idag när jag kom hem hade katten massakerat toarullarna inne på badrummet...som sagt det händer nåt varje dag nu. Katten lär ju bli van fart o fläkt då han har Viktor som lekkompis.
Nåt namn har vi inte bestämt riktigt än men just nu är det Åsa-nisse!!!

Lite av varje

Jaha då har det gått en tid igen då...har varit slö med att blogga, lite synd det för det är kul att ha och gå tillbaka och läsa.
Vi har haft besök av Eva o Noah som övernattade här, så mysigt o kul. Grabbarna leker så bra med varandra. Nu är det vår tur att åka till dom nästa gång.
Det har varit marten i stan och vi var nere både fre o lör. Shoppade inte så mycket endast två tshirtar åt prinsen. Men det åktes lite karuseller vilket han tyckte var jättekul.
Kalas för kusin Filip var det på söndagen. 5 år blev han...tiden går.
I onsdags var vi hos Ellabus o fördrev lite tid. Unnade oss lunch på pizzerian. Det var god fika till efterrätt då Mia o Ella bakat kladdkaka!!!!
Idag åkte vi till Shisseberg och shoppade. Det blev 2 leggins och en tröja till mig, en jacka till Per och vinterstövlar, 3 tröjor och 2 byxor till prinsen. Viktor bestämde att vi skulle luncha på mcdonalds så det blidde hamburgare till allihopa.
Igår flyttade en kattunge hem till oss, så nu busar vi o myser för fullt.
Längtar till nästa helg då jag o Per ska åka o se Mama Mia!!
Ha det gött så får vi se när nästa inlägg kommer.

RSS 2.0