Veckan som gått

Just nu verkar de som jag bara har tid att blogga lite på min lediga dag, men det är ju bättre än inget alls.

Jag dras fortfarande med förkylningen men hoppas den snart ger med sig.

På jobbet har det varit fullt upp med våra inskolningar men nu är 8 av 10 klara. I går var jag på andra träffen på icdp kursen. Mycket bra tycker jag. Den handlar om vägledande samspel, tänk om alla jobbade efter detta då skulle det vara mycket vunnet hos våra guldklimpar.  Egentligen tycker man att man jobbar så redan till stor del men det handlar om att bli medveten om betydelsen av vårt handlande. Till nästa  gång ska vi filma oss själva i  den känslomässiga dialogen. Ska bli intressant men jag gillar inte att se på mig själv på film.

I helgen hade vi inget planerat och det var så skönt. Gick hemma o skrota hela tiden. Kossorna kom tillbaka till vår hage och jag och Viktor hade full sjå att hålla koll på dom. Gjorde höstfint på trappen med bla ljung, vädret var helt underbart så vi var ute mycket.
Fick besök av Tina o Thomas, kul att de körde utanför rondellen... sen dök mor o far upp och de fick lunch hos oss.

Idag ska jag in på jobbet ikväll på ett apt, inte kul på ledig dag men sen ligger jag på plusflex igen! Nu på fm ska vi ta oss en tur till Ella o Mia och se om de har nån fika. Annars blir det bara att ta det lugnt.

Ledig onsdag

Det är så fantastiskt gött o ha en dag ledigt mitt i veckan. För det mesta har jag nåt planerat men idag ska vi bara ta dagen som den kommer. Det blir en shopping tur till shisseberg. Vore kul med lite nytt i min garderob.
Vi kommer att greja lite ute också då väder ser underbart ut, lite höstfix får det nog bli. Det är kul att greja med sånt när man inte har tidspress, för jag behöver ju inte göra det idag om jag kommer på nåt annat kul.
I helgen har vi haft fullt upp och mitt i allt blev jag förkyld så jag gick på halvfart.
Lördag hade jag femträff här hemma. Det var bara en fam som inte kunde närvara. Så det blev ett bra resultat denna gång.
Vi är ju ändå 10 vuxna och 8 barn som ska kunna komma samtidigt, inte alltid så lätt med jobb, aktiviteter och sjukdomar.
Det var kul att träffas och nu hoppas jag det inte dröjer för länge till nästa gång!!!
Söndag innebar 4 årskalas för Leo. Och när vi kom hem fick vi besök av våra vänner från Karlstad. Kära  nån vad tiden går fort med dessa små liven.
Hoppas ni njuter av dagen ni har framför er för det ska jag och Viktor göra nu.

Tillbaka

Nu äntligen har vi internet hemma igen. Iof mobilt men snart får vi nog igång det riktiga.

 Givetvis har det hänt massor sen jag skrev och jag kommer ihåg långt ifrån allt.

Är igång o jobbar och vi har massor av inskolningar, ny personal, många viljor på hur vi ska jobba, icdp och ett fantastiskt höstväder( hittills i allafall). Tur jag fortfarande kan vara ledig på onsdagar så om nån vill ta en fika så är det bara att höra av sig.

Renoveringen har dragit ner på farten ganska rejält, men vi har fått upp mera lister och bänkskivan är på plats.

Vi har haft barnkalas för viktor, varit på kräftskiva, middag hos grannarna, mera barnkalas, flera kompisbesök är något som har hänt sen sist.

Idag är jag ledig men helt ledig är man nästan aldrig. Vi ska till stan då jag ska till tandläkaren ska bli intressant att ta med viktor då, han lär ju tjata hål i huvudet på tandsköterskan, stackare.
Sen blir det besök hos mor som ligger på sjukhuset. Viktor får liva upp stämmningen lite för henne, börjar bli drygt att ligga där nu.

Men nu ska jag ta en kaffekopp till och njuta av att jag kan surfa hemma igen.

RSS 2.0