Glad Påsk!!

GLAD PÅSK!

Hoppas ni alla får en underbar påsk, med god mat, mycket godis och härligt sällskap.


Här har påsken börjat bra. Var hos "lille" Helene med familj på torsdag kväll. De bjöd på mat och barnen fick leta godis i trädgården som påskharen hade gömt.I går var det en lugn dag, iallafall för mig och Viktor. Han sov till kl 11. Efter lunch gick vi till farmor och fick fika. På kvällen premiär grillade vi och gissa om det var gött. Lär bli fler tillfällen.

Idag får jag ta o väcka prinsarna så de inte missar alla påskkärringar som flyger förbi.

I em ska vi själva flyga till blåkulla och kvällen ska avslutas hos svärföräldrarna med en massa god mat.

kram på er!

Swich tiden går...

så otroligt fort. Fattar inte vart tiden tar vägen, redan halvvägs in i april!! HÄRLIGT!!!
Swich så är det sommar och Viktor blir storebror. Jag är redan i vecka 26...kickas o bökas för fullt inne i magen. Viktor längtar nu och pratar mycket om bebisen. Vi håller på att renovera tredjerummet som ska bli bebisens. Fast vi kommer använda det som kontor till en början.
Under helgen har jag väl inte mått helt hundra. Fredag o lördag har jag legat med kraftiga magsmärtor. Det var väl nån form av magsjuka, bytte en blöja på jobbet under torsdagen och den gick inte av för hackor. Måste säga att jag var liite bekymrad men idag har det känts som vanligt och det är lugnt igen.
Idag har vi haft besök av mamma, pappa och kusin Maja. Vi har varit ute den mesta tiden då vädret är helt underbart. Äntligen lite värme. Viktor fick arveleksaker att ha ute, bla rutchkana, trehjuling, cykel, sparkcykel och bobycar.
Så nu har vi massa saker att roa sig med så alla vänner kom hit o lek!! Jag bjuder på fika också!!

Här följer lite bilder, de först är tagna för 2 veckor sedan och de andra idag.
Åsa-Nisse var med på promenad ner till sjön. Det var en del snö kvar och isen låg över sjön.
Full mundering med galonisar och mössa.
Massa vatten och gegga överallt!
Idag gick sjön upp helt, såå underbart!
På äventyr ner på "Gale" i bara tröjan.
Visar kusin Maja sina revir.
Åsa-Nisse eller Sork-Nisse som jag numera kallar honom ligger på favoplatsen i badrumsfönstret. Är man ute hela nätterna behöver man vara inne o vila på dagen.
Snart grönskar det....längtar!
Vårt hus den soliga vårdagen 17 april 2011
Ha det gött, nu ska jag ladda för en ny arbetsvecka men den har bara tre arbetsdagar!

28/3-3/4

Ytterligare en vecka har gått av stapeln. Viktor har gjort sin första 4 dagars vecka. Det är tur han gillar sin förskola. Han älskar visst i världen sina vänner. Underbart! Vi fick höra väldigt fina ord om vår älskade prins, han är väldigt sympatisk och snäll mot sina kompisar och låter dom vara med o leka. Det värmer i hjärtat att få höra.
I tisdags hade vi möte på jobbet, ett bra  och givande möte tycker jag.
I onsdags var vi till  vetrinären och kastrerade katten. Han gillade inte att åka bil men själva ingreppet har han klarat bra.
Vi var o hälsade på Emma och Elisabeth på em och då fick katten vila hos mormor. Viktor fick en alla hjärtansdag present av Emma. En söt groda med hjärta i handen. Hon hade sagt att den ska Viktor ha för honom tycker hon om. Gulligt!
Torsdag och fredag hade vi inget vatten på jobbet, så då fick vi äta på papptallrikar och hämta vatten i dunkar ur en tank som fanns utanför huset. Lite bökigt men det funkade ganska bra. Besvärligast var nog alla toalettbesök som blir under en hel dag.
Lördag hade vi fullt upp från morgon till sena kvällen.
Först var vi på ett mycket fint dop i Köla kyrka. Ellas lillebror Theo blev döpt. Efter var vi bjudna på mat och tårta i församlinghemmet. Där härjade barnen runt i nån maraton tävling. Vem orkar springa mest? Härliga ungar! Det liksom hör till på sådana kalas att barnen inte sitter still.
I kyrkan undrade Viktor om inte vi skulle börja med att sjunga ja må leva, nej sa jag då. Då sa han att jag skoja på han.
Vid psalm 2 så tar han i för kung o fosterland och hittar på texten. Jag kände att jag fick tysta ner honom och då blev han lite ledsen. Hoppas jag inte förstört hans tro på att sjunga själv.
Mot slutet säg han till mig att nu orkar han inte vara tyst längre...Ja visst är det härligt med barn och deras komentarer.
När vi kom hem från dopet ramlar Kilsborna in och det härjas för fulla muggar ända till 23.00. Grabbarna har ju såå kul när de ses. Nån egen tid för mig och Eva lyckades vi inte få till då även barnen var vakna lika länge som vi.
Idag när de rest hem har vi varit på promenad till sjön. Men så värst mycket mera blir det nog inte. Prinsen är rätt så sliten då jag fick väcka honom kl 9 för att han skulle hinna leka lite mer med Noah innan han reste hem.
Så det blir soffläge och ladda för en ny vecka som gäller i em.

RSS 2.0