31 juli 11

Tiden har gått ut!!!!

40 långa veckor.

Nu är stora frågan...

När kommer bebisen???

Längtar!!

Lek lek lek

Mycket lek har det varit nu för prinsen. Det är ju så roligt med kompisar. Jag försöker så gott jag kan att tillfredställa  hans lekbehov.
I lördags hade vi planerat att Noah skulle komma på besök men hans lillebror blev dålig i magen så det blev inställt. Men som en räddande ängel kom ett sms från Helene som undrade om inte vi kunde komma upp för lite lek. Vi nappade direkt. Full fart i nya klätterställningen, såpbubblor, våfflor, present till Viktor så avslutade vi dagen nere vid sjön där barnen inte hade några planer på att sluta bada, om de nu hade fått bestämma.
På söndag kom Leo hit. Då var det fullt ös från start. Efter att ha inventerat alla leksaker inne gick de ut och fann en fin liten lerpöl som ganska snart inte var så liten längre. Barnen var heller inte rena så när det skulle ätas mat fick Per bära in dom i badkaret och försöka leta fram de två gossar vi hade skickat ut.
Citat från min far "Lortiga barn är glada barn". Det stämmer, de var överlyckliga.
Måndag blev kompis fri men då tog vi en tur till bm i charlottenberg.
Tisdag drog vi in till stan och gjorde ett kort besök hos Emma. Hade lovat titta förbi när vi är i stan men oftast hinns det inte riktigt med.
Lunch hos mormor och dit kom kusin Maja. Fick bli lek i några timmar innan vi åkte hemåt.
Idag onsdag var vi bjudna till Melker o Milton. Pojkarna lekte både inne,ute i sandlådan men roligast hade de nog i dammen där de fiskade på låtsas.
Vi har nu avslutat dagen med två timmars bad nere vid sjön. Prinsen hade säkert badat lite till men jag tyckte inte det var så bekvämt att sitta på livbåten längre.
Nu skulle det bli pricken över i om prinsen fick leka med Ella och Felix också. Han pratar mycket om dom och har målat teckningar till dom. Så vi får hoppas vattenkopporna snart är över så vi kan träffas igen.
Ha det så gött i det fina vädret och ta vara på det, allt annat kan vi göra en annan dag.

Sjöbilder

Upptäcker många saker nere vid sjön
Man kan inte klaga på fina badmöjligheter
Prinsen spanar in "fisken"
Ibland räcker det med att sitta o plaska med benen
Favoritlek vid strandkanten
Älskar dig mest i hela världen!!!!

4 år

GRATTIS
ÄLSKADE PRINS VIKTOR 4 ÅR!!!

Batterier?!?

Min älskade prins älskar att prata. Jag är så glad att han både vill och kan prata, han är sällan tyst och ibland är det lite gött o vila öronen, kan jag tycka.
En kväll när vi skulle sova, jag trodde han hade somnat redan, så säger prinsen:
- Mamma, varför kan jag prata??
-Jaa du....
Han funderar lite och så säger han:
- Har jag batterier!!
Vilken underbar fundering från en snart 4 åring.
Så jag undrar ibland om han inte kan plocka ur batterierna nån minut ibland så jag får vila öronen.

Oops...

nu var det längesedan igen, men vi har varit utan egen dator ett tag. Brukar vara så på sommaren men oftast är det internet som krånglar men denna gången slutade ladd sladden fungera men nu är en ny inköpt.
Jag slutade jobba till midsommar så jag har hunnit med två veckor semester nu.  Intensiva två veckor jag tycker det varit fullt upp.
Midsommar firades med goda vänner i Brevik. Trevligt sällskap och god mat.
Vi har varit på kalas hos Ella som fyllt 4 år.
Två akuten besök har jag hunnit med...har gått bra som tur är.
Utvecklingssamtal för Viktor.
Resa till Strömstad.
Karlstadtur med besök på bl a Ikea.
Lekträffar med Ella o Felix.
Lekträffar med Melker o Milton.
Lek med kusin Maja
Grävt ur för garage under altan.
Renovering.
Förberedelser och inköp till nya familjemedlemen.
Ja detta är ett axplock av vad vi gjort... det var nån som sa till mig att vila och det händer att jag hinner med emellan varven.
Prinsen väntar nu på sin födelsedag och vi kör på med både barn och släktkalas nu på söndag. Lördag har Grenhage dubbelkalas och ikväll ska jag ut med mina arbetskamrater på hotellet och äta grillbuffe.
Ska bli en kul men intensiv helg.
Till veckan börjar kalendern att fyllas på, fika träff hos Malin dit Karolina kommer, ev lek med Melker och så vill Viktor åka tåget som går i Arvika. Kul när det händer saker tycker jag.
Nu ska jag ta o slita mig från datorn, på återseende.

RSS 2.0