Sista helgen i mars!!!

I fredags var jag på föreläsning i Karlstad. Den var riktigt bra nu är det bara att hoppas man kan sätta den i praktiken också.
Gick aldrig tillbaka till jobbet när vi var tillbaka i Arvika så jag passa på att ta ett varv på stan. Alldeles för sällan jag gör nåt sånt för egen del. Det slutade med en ny vårjacka!! Kul att unna sig nåt ibland.
I går hade vi en hemmadag. Det är så skönt! Var ute en del så Viktor fick leka med alla sina uteleksaker som han väntat på att få ta fram.
Idag drog jag och prinsen till Karlstad med mormor. Vi besökte barnmässan och där fick vi en massa saker till kommande bebis.
Sen bar det av till Bergvik för att äta tahi buffen. Mums så gött det var. Ett besök på HM resulterade i två kassar med kläder.
Mycket nöjd med helgen är jag och längtar redan till nästa.

Vårbilder

Hade varit alldeles underbart ute idag om det inte blåst så himla mycket.
Men vårens första bilder kommer här!!
Vi tog fram grävskopan och traktor med släp.
Slitvargen..
Var lättare att lasta i det öppna släpet.
Det tom gräva lite sand o grus...
Mammas lilla...förlåt stora älskling!!!
Åsa-Nisse fick vara med på ett hörn.
Härligt när isen smälter...
Vatten blir det gott om nu...och gegga!!!
Men våren är varmt välkommen!!!!

Underbara helg i bilder.

Att åka slalom har blivit en favoritsysselsättning.
Se upp upp i backen här kommer jag!!
Vi testade även "småskidorna" denna underbara lördag.
Lite lek vid borgen hann vi med, mammas glada prins!
Åsa-Nisse trivdes ute i det vackra vädret.

Tisdag

Prinsen är bättre, är nu feberfri, bara lite hosta o snuva kvar. Verkar piggare rent allmänt idag. Igår åt han inte på hela dagen och vid middagen sa jag till honom att nu måste han äta. Då sa han att det gjorde ont när han svalde... inte konstigt att han inte ville äta på hela dagen. Han åt inte upp tablettasken han fick av farfar ens och tog heller ingen glass när jag tog en. Det är verkligen inte likt min lille prins.
Imorgon är jag vanligt ledig så Viktor får en extra dag att samla krafter på inför dagis på torsdag vilket jag hoppas att det ska gå bra.
Idag kommer Per hem kl 13, för jag ska åka in till stan och vara med på ICDP avslutningen. Lite nervös är jag för vi ska redovisa våra projekt men samtidigt gött för jag har inte lämnat huset sen i fredags.
Nu ska jag fixa lite enkel lunch och röja undan i köket innan jag ska åka iväg.

Näsblod!!!

Som jag skrev tidigare så har viktor feber och hade under hela lördagen. På kvällen steg den ytterligare och han låg och skakade. Vaknade till vid 22 och var törstig, jag satte upp han och han tog två klunkar med vatten och från ingenting egentligen började han blöda näsblod. Det kändes som det kom hur mycket som helst då hela han blev nerblodad då vi inte fick hålla för näsan på han. Han var helt hysterisk och förstod inte vad det var som hände.
Det dröjde därför länge innan vi fick bukt på detta. Det tog väl 2 tim innan allt var "över" och vi kunde sova.
Jag vet att näsblod inte är farligt att det ser ut att komma mera än det gör. Men att se sin älskade prins så ledsen o rädd är inte kul. Känns i mamma hjärtat.
Igår var han feber fri större delen av dagen men så kom den tillbaka på sena em. Dock var han jätteduktig och petade inte i näsan på hela dagen. Han vill helst inte vara med om detta igen och inte jag heller...
Idag är jag hemma och vabbar, får se hur han är under dagen men troligtvis är vi hemma imöra med.

Feber

Idag har jag suttit inne med en febrig son hela dagen. Febern har dock inte varit hög under dagen men nu verkar den stiga igen. Igår kväll hade han 40.6 det var lite jobbigt innan den gick ner.
Vi har ju haft sån tur med sjukdomar denna höst o vinter. Vi ska absolut inte klaga.
Eftersom det blev en innedag så har jag skrivit på mitt projektarbete i ICDP. Har redovisning på tisdag.
Annars har dagen innehållit det sedvanliga man ska hinna med på helgen. Tvätt, städ och matlagning.

vart tog våren vägen?

Det kan man undra... Man blev ganska hoppfull när man såg en massa plusgrader på väderleksrapporten. Å i stället kommer det mera snö. Det som var så härligt i söndags då vi var en tur till valfjället. Prinsen blir säkrare för varje gång vi är där, men tack o lov håller han sig i lilla backen än så länge.
Viktor verkar gilla detta med slalom skarpt och fick han bestämma skulle vi vara i fjälla jämt. Så för Viktors skull så kan ju snön ligga kvar lite till. (Men räcker det inte om den är kvar i valfjället då?)

Ultraljud!!!!

Idag har vi varit och kollat på bebisen i magen. Såå fantastiskt och underbart att se den lille/a. Nu längtar jag som bara den på att den ska komma. Vi fick bf 31 juli. Jag har alltså idag gått 19 fulla veckor, snart halvtid.
Just nu njuter jag/vi av varenda kick vi känner i/på magen.
Viktor pratar mycket om bebisen och allt han ska hjälpa till med, alla som ska få gosa med hans bebis. Just nu är han en mycket stolt blivande storebror.

RSS 2.0