Nedräkning

15 arbetsdagar kvar!!!!
Sen tar jag semester fram till bebisen kommer. Ska bli såå skönt att få gå på ledigt.
Idag har jag gjort 30 fulla veckor så det är bara 10 kvar. Tiden rusat iväg, snart kommer det nog kännas som att det går sakta.
Jag har inte bloggat på ett tag men något vi gjort är:
  • kalas för Peder och Linus
  • Lunch och lek träff med Emma och Elisabeth
  • barnloppis
  • lekt med kusinerna Maja, Linn och Filip
  • Kossorna har flyttat till Solmark
  • Åsa-Nisse tar med sig sorkar in i huset
  • Lite renovering av tredjerummet
Annars pratar vi mycket om vår Vingelby resa som går av stapeln 4-6 juni.

Tiden går fort.

Har precis suttit och räknat ut att jag "bara" har 7 veckor kvar att jobba!!! Ev kan det vara en mindre om jag väljer att gå hem till midsommar.
Otroligt vad tiden gått/går fort. Närmaste veckorna kommer att rusa förbi då vi har mycket på jobbet med bla utvecklingssamtal och redovisniing.
Sen har vi allt jag vill ha klart här hemma innan bebisen kommer....men till det har vi ytterligare ca 4 veckor på oss till de andra 7.
Först helgen ska vi åka på en liten familjesemester. Då åker vi till Vimmerby och hälsar på bla pippi långstrutt! Prinsen vill gärna hälsa på chuggington och thomaståg också men vi får se om vi ser dom.
Ska bli härligt att bo på hotell i två nätter, det innebär ju två hotellfrukostar!!!  SMACKENS som Viktor säger.

Längtan

Viktor väntar nu på sitt syskon. Det har blivit mer och mer påtagligt de sista veckorna. Han pratar mycket om att han ska vara med och pyssla om bebisen. Säger att han älskar bebisen visst i världen. Mycket puss och kram på magen. Han är hur go som helst.
Förra torsdagen fick jag lite bråttom till jobbet och han knövlade lite med oss på morgonen, jag skulle köra honom tyckte han och det skulle pussas o kramas. Det blev som sagt lite brått och jag åkte iväg.

När vi kom hem den dagen berättar Per att Viktor varit såå ledsen när han lämnat honom på förskolan och var otröstlig. Detta är vi inte vana vid. Då berättar Viktor att han ville pussa o krama bebisen på morgonen men inte hunnit det, därför var han ledsen. Vilken go unge!!!
Veckorna rullar på i väldig fart och vi har "bara" 12 veckor kvar!!! Vi är så nyfikna på vem som bor i magen.
Men  tjoff tjoff så är vi mitt i semestern och då ska vi fira Viktors 4 årsdag och sen kan bebisen få titta ut!!!!

Maj maj måne...

Tjohoo då var vi redan inne i maj månad och ute grönskar det för fullt. Underbar tid, faktiskt bättre än högsommaren tycker jag.
Under påskhelgen hann vi med två kompisbesök.
Först kom Felix, Alva och Malin. Det var ju inte igår vi sågs... grabbarna grus fann varandra direkt. Det var ute och cyklade och så var de ute på den ny plöjda åkern. Jag kan ju säga att alla kläder utom kalsongerna åkte av innan de fick gå in och äta mat. Kul hade vi och ganska snart ska vi ta med cykeln och göra ett besök i Ränkesed.
Dagen efter kom Emma, Elisabeth och Peter. Nu blev det ett lugnare tempo i leken. Vi grillade korv och hade en trevlig dag tillsammans. Här ska det inte heller dröja innan vi gör ett besök i Taserud.
Förra helgen tog vi en heldag hos mormor och morfar. Mia kom dit med Linn o Filip. Så Viktor fick leka med kusinerna hela långa dagen. Själv var jag på central lagret med barnkläder. Gick igenom sånt som jag vet att jag aldrig kommer sätta på syskonet till Viktor. Ska vara med på en barnloppis i Åmot nästa helg så jag hoppas vi kan bli av med en del där.
I onsdag på min lediga dag hade jag fullt schema. Först på morgonen skulle jag ner till vårdcentralen för sockerbelastnings prov. och em tillbringade jag på icdp avslutningen. Däremellan träffade jag prinsen som sovit över hos farmor och farfar och fick stanna där hela onsdagen också.
Nu i helgen har jag inga planer och det känns skönt. Per är i Karlstad på grabbträff så vi har fredags mys själva jag och Viktor. Laddat med chips och glass så vi ska nog klara oss.
På återseende...

RSS 2.0