Fotboll

Då har prinsen varit på sin första fotbollsträning!!!
Gissa om han gillade det.
Han var såå entusiastisk och såå stolt.
Han gjorde ju 3 mål och släppte inte in nåt när han själv provade på att va målvakt.
Han längtar till nästa tisdag.
Vad har mer hänt sen sist jag skrev i bloggen då??
Tillbygget tar form, nu är snart taket helt klart. Då ska vi bestämma oss för om vi ska fortsätta ta hjälp av snickare eller fortsätta själv.
I helgen hade vi leo här hela lördagen och grabbarna lekte o hade skoj. Söndagen var vi på kalas hos Tristan.
Jo det var ju avslutning på simskolan förra söndagen. Viktor har fått första simmärket Baddaren blå, och ett diplom. Han var riktigt duktig sista gången,(det har han inte varit de sista gångerna då han inte gjort nästan nånting av vad fröknarna sagt.)
En morot till att det gick bra var att det vankades FIKA efter lektionen. Sen  sa kusin Filip att är man duktig o gör som fröken säger så får man fika o diplom. Detta bet på min prins det...
Idag  ska vi ta oss ner till Åmot för lek o fika med Ella o Theo. Det var ett tag sen de lekte så jag hoppas det funkar bra.
Till helgen är det loppis och jag hoppas jag får lite sålt annars åker det på tippen. Känner inte för att plocka tillbaka det i förrådet igen.
hej hej så länge....

Gott o blandat...

Det rullar på i en väldig fart!
Nu i några dagar har vi haft otroligt gött väder. Vi har varit ute o lekt hela dagarna. Tyvärr har både jag o Viktor bränt oss i ansiktet då vi glömt smörja oss. Vi har både fikat och lunchat ute.
Ska backa bandet lite...
Förra veckan kom vi äntligen i väg på träffen med mina gamla goa arbetskamrater. Viktor hade tur att Ulrikas systerson var där så han hade lekkompis hela dagen.
Det blev mycket bebis prat, mycket god mat och fika. Längtar till nästa träff.
Vi har röjt upp hemma hos mor o far. Tagit tag i garaget och vinden. Otroligt gött och gjort denna rens, för hjälp vad vi slängde mycket skit!!
Jag vill ge syrran Mia en stor eloge för allt arbete hon lagt ner på att sälja vårt stooora lager med barnkläder. Inte mycket kvar nu. Bra kämpat!!!
Den 20 maj ska vi vara med på loppis nere i åmot. Hoppa s på att få sälja undan lite mer saker som vi aldrig kommer använda.
I måndags var vi på andra sidan sjön o lekte. Kul att träffas, hoppas vi ses snart igen.
På valborg tog vi med barnen till Kalvudden och kollade brasa och raketer. Viktor träffade flera kompisar och stortrivdes. Martin som egentligen sover kl 19 somnade gott i vagnen och brydde sig inte värst i allt oväsen.
Vi är på G med vårt utbygge... kommer bli bra... när det blir klart. Spännande, kul att följa när det växer fram.
Häromdagen fick Viktor äntligen bli vid fyrhjulingen!!! Gissa om han gillar att köra den?
Ja han har redan kört nedför den branta slänten på jale o ner i bäcken. Men tro inte han blev bekymrad för det, nä upp kom han o sa:
-Hur gick detta till??
Så det har varit mitt o Martins nöje sista dagarna o kolla när han kör runt runt runt runt.

RSS 2.0