POFF

POFF det är redan 17 feb!! Gaah vart har tiden tagit vägen igen. Går bara fortare o fortare.
Livet rullar på o det händer mycket.
Jag har ju kommit igång o jobba igen efter en lång o härlig föräldraledighet. Det var full fart från start vill jag lova. Jag har en härlig barngrupp där det är en massa goa barn. Ska jobba mest med de större barnen men har även mycket tid att lära känna de små. Fullspäckat från det man kliver in tills man går ut är det. 
Jag har även turen att fått nya härliga personer att jobba med. Tror det kommer bli kanon bra.
Det är tur jag bara jobbar tre dagar i veckan för hjälp vad trött jag varit på kvällarna. 
Det känns så underbart att jag har så mycket tid till mina egna pojkar för den här småbarnstiden kommer ju aldrig tillbaka.
 
På våra lediga dagar blir det mycket vinter aktiviteter.
Viktor går ju både slalom o längdskidskola varje vecka plus att han har simskola en dag. ( inte nåt vintrigt i det men men).
Sen har han turen på sin förskola så åker de mycket skridskor vilket vi försöker göra här nere på sjön också.
Tur vi har mycket snö för en favorit hos både M o V är o skyffla snö.
Nu i två helger har V fått prova på o tävla i längskidor. Han gillar det skarpt, han gillar tävlingsmomentet o frågar så snällt vid starten om man får köra om. Gulligt.
Även jag o Per försöker oss på längd skidor. Går sådär men vi kommer framåt iallafall.
 
Imorgon ska vi bara vara hemma o ta det lugnt o mysa, kanske gå ut o skotta snö. Ladda för mina tre arbetsdagar o på fredag ska jag ta en tur till Karlstad.

Martin i Valfjället

 
 
 
Ja ni ser, Martin åt smörgås. Nåt måste man ju roa sig med när storebror bara åker o åker. Jag vill ju följa med pappa o Viktor men mamma tycker jag är för liten än.

Slalom

Viktor älskar slalom!
 
 
 
Bilderna är från igår då vi hade en underbar fm i Valfjället. Viktor har utvecklats enormt i slalom o klarar även tävlingsbacken nu. Tur för mig att jag inte såg vurpan han gjorde, då hade jag nog gömt skidorna för honom. Även om jag är bekymrad när han åker är jag samtidigt väldigt glad att han har fått lära sig från det han varit liten. Han stod på slalom skidor första gången när han var 3½ år. 
Nu är risken väldigt stor att Martin står på skidor redan nästa år.
 
 

RSS 2.0