Påskhelgen

Snart har hela helgen gått. Men vilken helg sen. Fantastiskt väder mycket trevligt sällskap.
 
Låt oss börja med torsdag. Jag jobbade som vanligt men mina killar var lediga. Per o Viktor drog en tur till Valfjället och Martin myste med farmor.
När jag kom hem följde jag med Viktor på hans första disco. Full fart i två timmar. Han var super nöjd.
 
Fredag hade vi den traditionella påskäggsjakten med våra gamla grannar på Höglunda. Hjälp vad mycket godis de fick. Viktor stannade kvar nån timme själv efterpå o lekte.
På em var vi bjudna på mat hos mamma o pappa. Åter igen full fart då alla kusinerna var där.
 
Lördag o påskafton. Samling på Kiöln för ägg byte med bygdens barn. Trevligt arrangemang.
Sen var det även en tur o kasta påskbrev till övriga kompisar. Måste ändå säga att det är lite kul men onödigt mycket godis blir det. På em var det mat hos svärföräldrarna.
 
Söndag var hela min familj hitbjudna. Vi hade knyt med korv hamburgare o pinnbröd. Vi drog ner till sjön o grillade, åkte fyrhjuling, skridskor och pimplade. Solen sken o det var alldeles underbart. Sen blev det tårta o kaffe här hemma.
Sen var det hockey på schemat och efter det var bara Mia med familj kvar. Då åkte vi o köpte pizza.
En helt fantastisk dag som jag sent kommer att glömma.
 
Längtar otroligt mycket till imorgon också då jag får hit Malin o barnen. Det är alldeles för länge sedan vi sågs.
 
Ska ta tag i o få in bilder så snart jag kan...

Nyklippta

Idag åkte jag o grabbarna till stan. Hade bokat klipptid för Viktor. Men när vi satt där o jag beklagat mig över hur hackigt Martins hår var så fråga dom om de skulle klippa han med. Ja jo tänkte jag då jag vet hur han är hemma med sax i huvudet och hur Viktor va i den åldern men jag lät dem pröva. Döm av min förvåning när det gick galant han satt i stort sett still hela tiden o lät sig klippas.

Åkte hem med två fina nyklippta killar, ja ett besök på mc donalds fick det naturligtvis bli också, men det var de väl värda.

Bilder kommer...

Bilder

 
 
 

Sjukt

Tjipp!

Ja det har gått i sjukstuga sen sist jag skrev...
Viktor blev pigg för en vecka sedan så han kunde förra söndagen vara med på simmingen och ett utomhuskalas på kiöln. Han blev dock mycket sliten så det märktes tydligt att det tagit på krafterna o ha feber i 8 dagar.
Martin fick lite feber fre o lör men det var nog pga sprutan för nåt mer blev det inte.
Per var dålig hela helgen förkyld o feber.

Hur som helst så var alla pigga på tis så det blev jobb o förskola för alla. Viktor hade längtat väldigt mycket efter kompisarna.
På torsdag var Martin på väg o bli förkyld men fick åka iväg iallafall. När vi kom hem var han rejält förkyld och hade feber.
Det har suttit i hela helgen men nu på morgonen var han feber fri, får se om det håller i sig. Är dock vrålförkyld än.

Igår var Viktor i Brevik hela dagen hos bästa kompisen Leo. De hade åkt fyrhjuling och grillat korv i skogen. Nästa helg kommer Leo hit och ska ev sova över.

Idag är Per o Viktor på simskolan, får se vad som händer i em.

Än har jag klarat mig från förkylning men har ont i ryggen om jag ska klaga på nåt. Troligtvis är det spänningar efter den tid som varit...Gött att det är över.
Nu ser vi framemot en härlig vår med mycket sol.

liten update

Nu har vi arbetat en månad och gossarna har varit på sin förskola lika länge Klarat oss från sjukdomar ända till igår då viktor kom hem med 39 i feber. Verkar vara influnsan då han har feber, huvudvärk, ont i benen o magen. Återstår att se om vi andra klarar oss. Han har legat på 39 hela dagen o gått ner till 38 med alvedon i kroppen.
 
Förra helgen åkte jag Per o Viktor längdskidor på golfbanan. Det blev nära 5km och Viktor var lite sliten men kämpade tappert.
Jag o Per tog samma runda på söndagen utan Viktor som var kvar hemma o lekte med Maja.
 
Arbetsveckan har varit lugn ja rent utav tråkig. Många barn lediga o sjuka o även personalen är sjuka. På onsdag jobbade jag ensam, hjälp vad trist det var..
 
 

RSS 2.0