Fullspäckat

Ja så mycket som jag har för mig på helgerna nu brukar jag inte ha. Är nåt varje helg i september. Nu i helgen hade vi äntligen vår årliga kräftskiva jag Mia o Malin. Alltid lika kul att ses o gött med kräftor är det. Helgen innan var vi hos fam Forsberg på mat o övernattning. Nästa helg är det återträff med alla Ekorrar. Sen är det ju marten helgen efter det.Intensivt men väldigt kul med alla träffar.
Under veckorna rullar allt på i vanlig ordning. Skola, förskola, jobb....
Fortfarande är det fint väder, dock har vi slutat med shortsen.
I helgen som var så var viktor på bio på fredag o såg smurfarna o lördag var han i challa på barnens dag.


Sommaren fortsätter

Hur gött är inte vädret då? Sommar temperaturer fortfarande :-) Viktor har haft långbyxor två gånger till skolan o då har han inte haft tid att byta till korta trots att det varit varmt. Nu är det ingen som säger till barnen på samma vis som tidigare.
Även denna helgen har det varit fantastiskt väder o barnen har sprungit barfota o solen har värmt så gött. Får gärna fortsätta ett lite tag till.

Denna veckan har jag haft fullt upp. Hlr utbildning, PK, föräldramöte, ullared och kompisbesök med övernattning i helgen. Känner mig gött sleten nu o hoppas kommande vecka blir lite lugnare. Har bara fotbollen på tis o bortbjudna på lördagkväll som är inplanerat. Ha en bra vecka så får vi se när nästa inlägg kommer.

Sista sommarbilderna?

 
 
 
 
 

"Muss"

 

RSS 2.0