Allians tävling Köla

Årets tävling på Kiöln är avklarad. Lika laddad som i fjol. Kämpade på bra o höll undan killen som kom bakifrån. Pokal o varmsaft vid målgången. Så himla roligt om han fortsätter tycka om att röra på sig. Blir kul o följa i framtiden o se om han fortsätter med längdskidor eller vad det nu blir.

Skidor

Äntligen har snön kommit.
Ifredags åkte vi upp på kiöl o åkte skidor hela familjen. Martins premiär och det gick super bra. Kul att vi funnit en aktivitet till som hela familjen kan göra tillsammans. Badhuset är den andra. Även lördag blev det längdskidor.
Lördag em var det kalas för svärmor men Per fick åka till valfjället o göra snö i 8 timmar i stället.
Idag var det simskola o efter det var Viktor sugen på o testa slalom skidorna. Sagt o gjort o borta blev dom.
Jag o Martin gick här hemma o skrota idag, gött det med.
I morgon börjar slalomskolan o den har Viktor väntat på. Blir nog segt o få upp han på tisdagsmornar fram över men men smällar man får ta i bland.
Har nya kort i mobilen som jag lägger upp vid senare tillfälle :-)
 

Fantastiskt

 
 
 
 
Tänk att jag har haft rätt ända sedan augusti!!!!!!!!! Det var modemet som var skadat troligen av åskan. Nu har man lyssnat på mig och bildöverföringen fungerar :-)

Nytt år

Då har 2014 startat. Efter ett lugnt firande igår så vi grillat marhsmallows, skickat upp ljus lyktor o skålat i pommac redan runt 19, då båda barnen kunde vara med, tar vi ytterligare en lugn dag med lite mys o soffhäng.

Ikväll ska Martin sova hos farmor o viktor hos mormor. Imorgon ska jag både till tandläkaren o mammografi. Malin sällskapar till karlstad så vi passar på o shoppar lite också.

RSS 2.0