God fortsättning...

Jag önskar er alla ett bra 2013.
Vi är på väg tillbaka till ekorrhjulet... ska snart skola in miniprinsen på förskolan. Men vi kör på en mjukstart under vårterminen. Jag ska jobba 60% fördelat på tre dagar i veckan. Känns skönt.

Mycket har givetvis hänt sen jag var här o skrev. December har innehållit luciafirande både på förskolan och badhuset. Förskolans firande var jättemysigt. Var ute på kiöln, tända marchaller o barnen kom promenerande från ladan. Bjöds på glögg o pepparkakor.

Simskoleavslutningen innebar att de fick hoppa i vattnet med lussekläder vilket var poppis. Fri badning i flera timmar. Viktor har utvecklats enormt under hösten när det gäller tryggheten att vara i vattnet. Nu hoppar han i stora bassängen utan flytredskap, hoppar från trampolinen med armpuffar och åker stora vatten rutchbanan. Med lite hjälp så han kommer i flytläge på rygg som en stjärna så ligger han o flyter. Dyker under saker o mellan våra ben. Det har varit underbart att få följa denna utveckling.

Martin hade premiär på badhuset nu på lovet. Först var det lite läskigt, mycket ljud o massa okända människor. Men kusinerna mjukade snart upp honom och han gillade badningen skarpt bara mamma var i närheten.

Vi har firat julafton hemma hos oss. Farmor, farfar,mormor, morfar, Pia, Linus o Andreas gjorde oss sällskap.

Kollade i Kalle anka, åt massa julmat o sen kom tomten. Hjälp vad mycket paket våra pojkar fick, hälften hade räckt. Sen hade mormor o morfar bråttom för de skulle vidare till Grenhages...trodde vi i allafall.

Vid 21 ringer mormor o talar om att de varit o bevittnat ett bröllop.

MIA O THOMAS slog till o gifte sig på självaste julafton!!

Juldagen var viktor o Per i valfjället o tog premiären på slalomskidorna. På kvällen var det julmat med hela familjen Olsson. Brudparet fick berätta sina tankar kring sitt bröllop.

Meningen var att vi skulle ha haft besök på nyårsafton men det blev lite snöpligt inställt då Viktor kräktes på lördag kväll/natt. De 48 timmarna hade inte passerat på nyårsafton så vi hade bara farmor o farfar här på mat. Full förståelse för att ingen ville komma, då jag senast i fjol avstod åka till syrran på julafton pga ett liknande fall. Men nytt år blev det o vår tappre prins kämpade på o lade sig 00.30.

 

Ska försöka bättra mig med bloggen, är lite ånger nu att det blivit så lite i höst. Den är största anledningen till att jag skriver överhuvudtaget är för det blir som en dagbok för mig själv. Jätte kul att kika tillbaka o läsa tidigare inlägg. Ska lägga in lite bilder i nästa inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0