...

oj vad mycket det är att göra i en flytt. Igår tömde vi nästan hela garaget. Fast jag gjorde egentligen inte så mycket då jag skulle ha koll på Kronprinsessbröllopet. Hjälp vad mycket skräp man samlar på sig. Ska göra en rens o skicka bort det vi verkligen aldrig kommer använda igen.

Under veckan så hade vi grillkväll med barn o föräldrar på jobbet. En trevlig kväll och tur med vädret hade vi ockås.
Nu har jag bara tre veckor kvar till semestern och nedräkningen har börjat, 11 arbetsdagar kvar!!!

Dagens planer är att städa och så fröer i min sålåda. Får se om jag får tummen ur och gör detta.

Ha en go dag!

Sakta....

Det går sakta på Solmark nu...typiskt att både viktor o Per har varit sjuka. Ja ja vi hinner nog flytta ner i sommar ändå. I helgen så grovstädade jag sovrummen och körde ner mycket av Viktors leksaker.
 Vi skulle röja här på Höglunda för i måndags kom mäklaren o tog kort. Då ville jag inte ha en massa bråte med på korten. Detta innebar att det ekar här hemma nu och är lite tomt på grejer. Vi har ju inte haft några förrådsutrymmen då jag inte velat ha mina saker hos våra oinbjudna gäster i garaget.

Ska bli spännande o se om nån vill köpa Höglunda. Huset är väldigt mysigt men det finns mycket att göra.

På jobbet har det trappat av med barn vilket är gött. Man hinner med alla de extra saker man ska göra. Jag är klar med mina utvecklingssamtal vilket är mycket skönt. Det är bara två tunga poster kvar som ska vara klara innan semestern, kvaltietsredovisningen och likabehandlingsplanen. Har inte tid i aug för sånt då vi ska skola in 10 barn och det är nästan bara 1 åringar.

Nu ska vi göra oss klara för att åka till stan.
Ha en bra dag!!!

RSS 2.0