Härliga sommar

Äntligen är det sommar.
Det är varmt o härligt. Jag blev ju inte direkt ledsen när de på jobbet talade om att vi inte har några barn imöra. Så jag tar en semesterdag. Ska åka till sjön med Viktor och testa nya badleksaker som ihandlades i onsdags.

Premiär vid sjön

Sommaren är ju här och det är underbart.
Bestämde mig för att promenera ner till sjön med Viktor.
När skor o strumpor var av så tyckte Viktor det var obehagligt att gå barfota i den blöta sanden.


Han försökte peta bort sanden mellan tårna.
Men efter en stund gick det bra.

Tog på både strumpor o skor då han träffade en kompis. De sprang runt o lekte, det slutade så här...


Ja vad ska man säga, han har ju kul!

Avslutar med en bild på prinsen jag tycker är fin.


Här studerar han några större pojkar som är ute på bryggan o busar.

Midsommar

Så har midsommar passerat.
Midsommarafton firades med goda vänner i Brevik. Det var sill o potäter, kaffe o jordgubbstårta, grillat o massa gott till det och mera kaffe. Eftersom det var så nära hem så valde jag att åka hem med viktor. Kändes enklast då jag slapp bekymmra mig för att han skulle väcka de andra på morgonen. Sen är det alltid godast att sova i sin egen säng.
Men han höll sig vaken till 23 så vi stannade tillräckligt länge ändå...

Det var inte så lätt att få Viktor att ha krans på sig men här kommer ett tappert försök.Det var av nån märklig anledning mer intressant med motorcykeln han har i handen.

Midsommardagen bjöd vi hem våra föräldrar på mera sill...sen blev det en visning av Solmark.
Ska försöka få fram några bra bilder så ni får se hur långt vi kommit.

Prinsen

Här kommer lite bilder på min älskade prins!!!

Morgonmys i soffan med sina älskade vovvar!

Vattenlek!!!

Klipper gräset, här härmar han fafa som precis innan gjort exakt såhär vid busken med den riktiga klipparen.

Lek med traktorn är kul men helst ska det vara fafas riktiga traktor.

Här är favorit hörnet på vår trädgård. Här kan han stå länge och kolla allt som åker förbi.

Solen?

Vart har solen tagit vägen?
Halva juni har gått men ingen värme här inte. Tänkte att jag kunde få hänga undan fleecejackorna några veckor i år. Men än är det inte läge för det.
Dagarna går sakta nu när man väntar på semestern. Det ska bli så gött o bli ledig. Tyvärr måste jag in o jobba sista fredagen på min semester. Det var en föreläsning som vi måste gå på då. Men det får gå.

Imöra ska vi ha grillkväll med föräldra och barn på mitt jobb. Viktor ska få bli med då har jag tänkt.. Ska bli intressant o se hur många som kommer. Det har lovats fint väder imorgon så vi håller tummarna för att det blir så.


Onsdag

Idag har vi klarat av Viktors första utvecklingssamtal. Kul att höra hur han sköter sig när vi inte är med. Ett bra samtal där vi tyckte lika om saker o ting. Med andra ord så har ingen av oss missat nåt.

Därefter drog vi till stan. Viktor fick stanna hos moster o kusiner medans jag satte in pengar hos tandläkaren. Sen fick jag vara barnvakt en stund. Tjänster o gentjänster.
Passade på att handla innan vi åkte hem.
Egentligen hade jag tänkt gjort en massa andra ärenden men det hans inte riktigt med.

Imöra tar Viktors största kusin studenten så det får bli lite student kalas efter jobbet. Synd att det ska regna nu i flera dagar när det är avslutningar lite överallt. Längtar efter solen nu.

Kompishelg

Denna helgen har varit full utav lek.

Lördag morgon ringde Eva i Kil och sa att de skulle åka upp till Arvika. De undrade om vi också var i stan. Det hade jag inte planerat, men är inte trögbedd utan jag o Viktor drog till Arvika efter frukost.
När vi kom till mormor, där vi skulle träffas var även kusinerna från Rud där.
Viktor lekte med Noah i flera timmar. En sleten gut fick jag med mig hem på aftaskröken.

Söndag kom vilde bill från Ränksed. Det blev fullt ös i några timmar. Drog ner till solmark och då när vi satte grabbarna i varsin bil, så trodde Viktor att leken var slut. Men lycklig blev han när han såg att Felix var med ner till Solmark.

När grabbarna grus sa hejdå till varandra dröjde det inte länge förrän nästa besök kom. Nu var det Emma som kom en tur. Nu gick det betydligt lugnar till. Viktor lyckades inte få med henne på några fartiga äventyr utan hon satt snällt på ett ställe o bygde klossar. Inte riktigt det tempo Viktor är van.

Jag är så glad att Viktor älskar att träffa andra barn och få busa o leka, då är han lycklig.

Lediga dagen...

Ledig dag idag. Vissa gånger är den extra välkommen. Idag är en sådan dag.

Två av mina kollegor är borta från jobbet och när de sätter in vikarier som sitter och bara tittar så sliter det extra på oss som är kvar. Ja ja ska väl inte klaga men ibland är det bättre att jobba själv. Ni som har liknande arbete vet vad jag menar.

Annars längtar jag till nästa onsdag då jag o Per ska på Viktors första utvecklingssamtal. Ska bli såå kul och höra vad det tycker och ser om min prins. Jag tror jag vet vad de ska säga för vi har bra samtal vid lämning o hämtning, men det ska bli gött o få prata klart. Det ska bli intressant o se hur de lägger upp samtalet, lite arbetsskadad...jag vet.

Idag tar vi nog o åker till stan en tur, kylskåpet ekar och sen tror jag mormor vill ha besök, ungefär vid lunchtid skulle jag tro...:-)
Kanske en tur in på kalenius,vill ha nya blommor ute, köpa nya solglasögon, Viktor bände isär dom gamla. Jag tror nog denna dagen  går den med.

Ha det gött!

RSS 2.0