Feber

Ja det kom som ett brev på posten igår. Jisses så vesen prinsen är stundvis. 40 grader förutom när han har alvedon i kroppen.
När alvedonen verkar som mest är han ändock ganska pigg, trots 38,7... som nu tex så tycker han det är fruktansvärt tråkigt att bara ligga i soffan o se på tv. Han vill ut!!!
Håller tummar o tår för att Martin slipper få feber.
Han har fullt upp med att förflytta sig på golvet. Han kryper inte utan RULLAR!! Ja detta fenomen kom han på igår. Han har verkligen inte tid att bli sjuk nu.
Ja, ja hoppas att vi snart är friska så vi kan hitta på lite saker och hälsa på folk. Förra vecka höll vi oss på hemmaplan mesta tiden för att försöka undvika spysjuka. Per hade dock en variant med bara magkramper. Så jag börjar krypa efter väggarna nu.

Gott o blandat

Mammas lilla goding myser i vagnen
8 mars, mitt i vårvärmen kom det snö!!!!!
Bokstäver är kul! Jag hjälpte honom med O och R, då han inte visste hur han skulle få till rundningarna.
Tränar på att cykla utan stödhjul. Ett krav vi har innan han får köra runt på fyrhjuling...
Smölfisen!!!
Morgonmys!
Utelek i vårvärmen.
Bullfika hos farmor!
Gillar att dra ut grejer!!!
Mera mys!

7 MÅNADER

MARTIN 7 MÅNADER

Vårtecken

Under en promenad idag så fann vi tussilago!!
Ett härligt vårtecken.

sportlov

Förra veckan var prinsen ledig från förskolan. Han hade sportlov. Vi gjorde lagom mycket kan jag tycka.

Måndag tog vi en vilodag. Efter en intensiv helg så var det gött och bara ta det lugnt. Prinsen rullade köttbullar åt mamma på ca 2 kg!!  Men mot kvällen hade han mycket spring i benen så då tog vi oss en promenad till farmor o farfar.

Tisdag hade jag tandläkartid i stan så då passade vi på att låna Maja ( med feskekrok :) ) När jag var klar och även gjort lite ärenden så tog vi en rövare och hälsade på i Taserud också. En fullspäckad dag blev det.

Onsdag blev en lugn hemma dag igen. Kanonväder, så vi packade grillkorgen och gick ner till .

Torsdag hämtade vi Maja igen och drog till badhuset. Riktigt roligt då jag träffade flera gamla klasskamrater. Efter nära tre timmar i vattnet fick jag dra upp barnen, de kunde nog ha badat lika
länge till.

Fredag var vi hemma och myste. Viktor bakade fredagsmys, chokladbollar.

Lördag åkte Viktor o Per med Forsbergs till ett tjärn och grillade korv. De var borta hela dagen så jag o Martin myste här hemma.

Söndag åkte jag o prinsen till vänner i Kil. Blev en heldag.

Ja det var sportlovet det...

RSS 2.0