Julafton

Så var julen över...
Det har flutit på fint och Viktor har skött sig jättebra. Inte ett pip eller gnäll från Viktor på hela julen, trots att vi flackat runt och det har blivit sena kvällar. Han har fått massor av nya leksaker, men har redan valt ut favoriterna...

På julaftons morgon fick han öppna våra paket, då öppnade han paketen med en traktor med släp och skopis först och sen brydde han sig inte om de andra han fick.

När han sovit middag fick han öppna mormors paket. Då fick han en ny vovve och då struntade han i resten av de paketen.

Tre paket var sparade till tomten kom...
 Här tittar vi på tomten som kommer på vägen...

tomten brydde han sig inte om alls utan lekte hellre med katten. Öppnade första paketet med 20 små bilar ojoj vilken favorit det blev.

På kvällen blev det ännu mera paket...och Viktor brydde sig inte heller då i paketen. Han bar runt på en Rorri bil han hade fått.När vi kom hem vid 22 på kvällen så var Viktor hur trött som helst men då fick han syn på sina nya småbilar och här ser ni resultatet...


Han ville inte gå o lägga sig fast han är hur blank som helst i ögonen. Vi gav honom välling men när han var klar med den så slog han bort flaskan och sprang o satte sig på köksbordet. Eftersom det var julafton lät vi han hållas så han somnade inte förrän närmare halv tolv.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Rorri verkar vara en stor favorit hos små killarna i år. Alvin släpper inte taget om sina Rorri bilar han fick i julklapp. Han är alldeles galen i RORRI.

2008-12-28 @ 10:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0