Lite vad vi gjort i veckan

Ja då har det gått en hel vecka igen. Tänk vad tiden går fort alldeles för fort.

Förra lördagen träffade vi Noah o Eva i Arvika. Vi gick till Amigo o åt pizza samt en snabb visit på stan hann vi med. Grabbarna lekte på sitt vis o jag o Eva drack kaffe o pratade om ditt o datt.

På söndag var det farsdag. Det firade vi först på kvällen här hemma för på dan var Per o jobbade på Solmark o på em var det kalas för svärfar som fyllt år under veckan.

På måndag tog vi en vilodag då Viktor är förkyld igen.

Tisdag innebar babysim. Det var sista gången o barnen fick diplom. Vi åkte in tidigare så jag hann med o klippa mig vilket behövdes.

Onsdag åkte vi på sångstund på kyrkans hus. Viktor far runt som ett yrväder så det gäller för de andra barnen å hålla i sin fika.

På torsdag blev det hux flux promenad hos oss. Det fick bli en snabb städ innan Maria o Ann kom med barnen. Det var strålande väder så promenaden blev perfekt åsså tog vi mördar backen uppför!! (bara så du vet det M....)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Tyckte de skulle bli skönt att slippa mördarbacken då vi flytta.... gissa vad som finns här med? jojomen.... en mööööööördarbacke!! Den ska du allt få pröva på nån gång! ;)

2008-11-16 @ 21:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0