Långfredagen

Vi åkte till stan och gick äggpromenaden med min far. Gött promenadväder var det. Viktor var supernöjd, tror jag det, det var fika redan på fråga nr 3. På slutet ville han promenera själv. När vi skulle rätta raden såg vi den enorma kön och bestämde oss för att om vi vill ha ägg så köper vi dom i affären.

Sedan var det påsklunch hos mamma o pappa. Hit kom även grenhages o axelssons. Fullt hus! Viktor som bara sovit 15 min mot sina 3 timmar hängde på sina äldre kusiner i nästan samma tempo.

En incident som är lite komisk men som ändå inte får göras är att kusinen på 3½ målade tröjan både fram o bak o lite i ansiktet på kusinen på 2½ med tuschpennor. Var säkert mer kul än påskbrev ända tills mamma o pappa såg vad han gjorde...

Prinsen härdade ut i kusinernas tempo till halv 3 då han i stort sett bad om att få lägga sig.

När vi väckte honom efter nån timme så åkte vi till Bergsklätt. Blåsipporna blommar för fullt och solen sken och det var 16 grader varmt. Här testade Viktor på att klättra i berg. Upp var ju inte så svårt men ner var inte lika enkelt.. Snart dax för en tur till då med fika korgen som ska med.

Vi avslutade kvällen hos farmor o farfar. Där mumsade vi påsktårta.

Han är nog utsliten efter gårdagen då han FORTFARANDE SOVER och kl är08.10

Idag ska vi bara vara hemma o ta det lugnt under dagen. Sitta i solen o fika. Vid 17 ska vi till farmor o farfar på mat. Gött o slippa laga den själv...

GLAD PÅSK!

Kommentarer
Postat av: Annika

Önskar Er en GLAD PÅSK...... blir också bjudna på mat idag... mums..... Kram från Nytomta

2009-04-11 @ 08:51:07
URL: http://Med utsikt över sjön
Postat av: FREDRIKA

GLAD PÅSK vännen! KRAM

2009-04-11 @ 11:01:39
URL: http://gikasasja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0