Julen slut...då börjar kalasen

Då har det varit fullt upp ett par dagar.

På söndagen var vi bjudna på 1 årskalas hos en kompis i stan. Innan kalaset så ramlade vi in hos mormor  o morfar o åt lunch och sov middag.
 Viktor trodde paketen var till honom så han försökte öppna dom åt E men vi lyckades hejda honom. E hade några bilar som Viktor la beslag på. Här såg jag  tendens på det jag vet komma ska när han börjar på förskolan. Bilarna var hans! Faktum är att han faktiskt inte brytt sig nämnvärt när nån tagit leksaker ifrån honom men nu ser det ut att börja.
Det bjöds naturligtvis på tårta och ni som känner oss kan ju tro att Viktor slevade  i sig tårtan med stoooor aptit!!!!

Efter kalaset fick det bli besök hos farmor o farfar. Det gäller att tajma in när farmor är ledig annars kan det dröja mellan gångerna hon får träffa prinsen. Behöver jag skriva att besöket var uppskattat??

Igår träffade vi Ella o Mia. Lägligt nog så kom vi dit vid lunch tid så då slapp jag fixa den själv. Barnen har så kul tillsammans, det är roligt att se dom. Sen var det bara att åka hem o sova för sen var det kalas i stan igen.
 Nu var det Thomas som fyllt år så det blev fika hemma hos mormor morfar." Full fräs framåt"(citat från rorri) blev det när kusinerna samlades. Viktor som inte är så liten längre hänger på dom så gott han kan och stoor trivs med deras bus o upptåg. Han har mycket att lära och studerar dom med stooora ögon. hmmm...

Idag är det planerat att grabbarna grus ska träffas, får se vad de kan tänkas hitta på då de inte setts på några veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0