Åter upplivar bloggen.

Hejsan hoppsan
Jag fann min gamla blogg som tyvärr legat i dvala senaste året. Ibland blir jag sugen på att ta upp den igen för visst är det jättekul att gå tillbaka o läsa vad man gjort. Ska försöka göra ett tappert försök att skriva nån gång ibland.
 
Barnen växer o här ångrar jag lite att jag inte skrivit så mycket på senare tid. Men nu är det så jag valde göra och kan bara bättra mig.
 
Viktor är drygt 7½ år och trivs i skolan, på fritids och med sina kompisar. Han gillar nog mest matte i skolan men läsningen går också bra. Han har fortsatt med simskolan och gått i slalomskolan. Men längdskidorna hoppade han över i år men vi har ju heller inte haft nån värre vinter. Han har däremot börjat med luftgevärskytte. Ja han gillar att hålla igång. Kompisar som han oftast träffar på fritiden är Leo o Elias men Simon, Karl o Gustav har han också träffat en del.
 
Martin är nu dryga 3½ år o här är det också full fart. En tuff kille som ingen verkar sätta sig på. Han syskon bråkar med bror sin och oftast är det han som startar fighterna. Han har bytt avdelning på förskolan så nu är han stor kille o går på Kalvdansen.
I höstas lämnade han nappen till kaninerna på Liseberg.(första helgen i sep). Gick jättebra. Vällingen slutade han med strax efter. Däremot dröjde det till efter nyår innan han ville sluta med blöjan. Det har gått rätt så bra o vi tog bort även nattblöjan strax efter då den alltid var torr på morronen. Ja han blir stor även Martin. Full i bus är han fortfarande fast det har lugnat sig något.Många roliga funderingar har han.
 
Sista månaden eller egentligen efter nyår så har svärmor varit dålig o just idag gör hon operation två i uppsala. Det har såklart varit och är o kommer fortsatt vara en jobbig tid för hela familjen.
 
Jag har visst fyllt 40 år vilket jag inte har nån ångest för alls som många har. Rätt fantastiskt att få bli det för många ser det annorlunda ut. Nåt kalas har jag inte haft o jag vet inte om det blir nåt heller. Funderar på att ev ha ett senare i vår. Tiden får utvisa hur det blir. 
 
Ja ja nu får vi se om jag orkar blogga på framöver, men gör det mest för min egen skull då det inte är så många som vet om att bloggen finns ;-)
 
Här lämnas nappen.
 
Här är viktor med i tvärsnytt sep 2014

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0